FLY 407 board met TFT2.4 inch, wifi en RRF3

2021-05-11

Ik heb vandaag het Mellow Fly 407 board binnen gekregen, en het werkt nu geweldig!

Ik heb de Mellow dedicated wifi unit aangesloten op EXP 1 en EXP2 en op de seriële TFT aansluiting, de microSDcard offline op de PC geprogrammeerd met de bestanden van de voorgestelde Github site en het ging allemaal geweldig!  (De kleine toegevoegde handleiding is erg goed, gewoon de aanwijzingen volgen en het kan niet fout gaan)!

Eerst de firmware van het board gebrand, daarna de firmware van de wifi esp module en na het instellen van de wifi met YAT via USB, heb ik de wifi instellingen geprogrammeerd.  Daarna heb ik met de WDC PC-remote console van de Duet via wifi het FLY 407 moederbord ge-upload met de laatste beschikbare firmware: RRF3.4 beta en de laatste wifi- en DWC versies.

Daarna heb ik de seriële verbinding tussen de TFT aansluiting op het moederbord en de wifi module verwijderd en de BTT 2.4 inch TFT op dezelfde seriële poort aangesloten.  Omdat er maar 1 tft poort beschikbaar is, gebruik ik dezelfde seriële poort die ik gebruikte voor het programmeren van de esp wifi module.  Ik heb de RRF3 firmware al op de TFT unit gezet.

Wel, de resultaten zijn geweldig! Op de TFT na het aansluiten zie je de extruder stappen van 0 naar 1-2-3-4 en weer terug naar 0 dus dit werkt allemaal erg mooi!

 

error: Content is protected !!